Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.
OUTLET | AKCIJA ŠIVILJSKI TEČAJI

Tečaj šivanja

Tečaji šivanja in delavnice
Z veseljem vas obveščamo, da bomo pričeli s tečaji šivanja, krojenja in enodnevnimi delavnicami. Potekale bodo v Tuš centru Domžale, Mestni trg 1, 1230 Domžale v 1 nadstropju.
Tečaji šivanja in delavnice bodo potekale v bližini naše trgovine v prijetno opremljenem prostoru, ki smo ga poimenovali "Ustvarjalnica".

Pri ustvarjanju in izdelovanju vam bodo pomagale izkušene šivilje, ki vam bodo pomagale pri vseh postopkih od začetka prerisovanja krojev, polaganja krojev na blago do končnega izdelka.
Ker je vsak stroj drugačen in ima druge lastnosti, smo mnenja, da je priporočljivo s seboj prinesti vaš šivalni stroj. Tako ga boste lahko do potankosti spoznale pod strokovnim vodstvom in bo tudi delo doma mnogo lažje.
Trudili se bomo, da bo delo zabavno, potekalo v prijetnem vzdušju in da boste po končanem tečaju odšle domov z veliko novega znanja in idejami za nove izdelke.

V naši trgovini, ki se nahaja v neposredni bližini ustvarjalnice, imamo veliko metrskega blaga in pozamenterije, skratka vse kar si zaželite. Poskrbeli smo, da je na voljo tudi osnovni material za začetnice in katalog burdinih krojev.
Lahko si boste izbrale kroj in mi se bomo potrudili, da bo v naši trgovini do naslednjega tečaja.

Za vse dodatne informacije in prijave na tečaje ali delavnice nas lahko kontaktirate na:
email: svilea.tecaji@gmail.com
telefon: 041-566-642