Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.
OUTLET | AKCIJA

Postopek nakupa

Registracija uporabnika

Za izvedbo naročila je potrebna registracija uporabnika. Ob registraciji v sistem spletne trgovine, obiskovalec pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte, ter geslo. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnešenimi podatki. Z registracijo obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa.

Postopek registracije je enostaven in ga opravite tako, da kliknete zgoraj desno na "Prijava" ter nato "Postani naš uporabnik", izpolnite polja v okencih in pritisnite na gumb "Registriraj me"

Če geslo že imate, potem se prijavite in lahko pričnete z nakupom. Ko ste v spletni trgovini prijavljeni, se desno zgoraj izpiše vaše uporabniško ime.

Če ste geslo pozabili, uporabite možnost "Pozabil sem geslo".

Oddaja naročila

Izberite izdelek, ki ga želite kupiti in klikniti na gumb "Dodaj".

Desno zgoraj se izpiše količina in skupni znesek naročenih izdelkov. Če želite odstraniti ali zmanjšati naročeno količino določenega izdelka, odprite Košarico in uredite željene spremembe.

Postopek zaključevanja naročila sprožite s klikom na košarico ter gumbom "Na blagajno". Spletna trgovina vas vodi skozi naslednje korake:

  1. pregled vsebine košarice
  2. prijava oz. registracija uporabnika
  3. izbira načina dostave
  4. izbira načina plačila
  5. pregled naročila; na tem koraku lahko preverite pravilnost vseh podatkov
  6. naročilo zaključeno.

Na predzadnjem koraku (pregled naročila) morate potrditi, da se strinjate s splošnimi pogoji nakupa. Po oddanem naročilu boste po elektronski pošti prejeli povzetek naročenih izdelkov.