Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.
OUTLET | AKCIJA

Naša predstavitev

Predstavitev našega podjetja

Trgovina Svilea

  Smo podjetje, ki se ukvarja z uvozom metrskega blaga. Imamo spletno trgovino Svilea, maloprodajno trgovino v Tuš centru Domžale v prvem nadstropju in tudi veleprodajno skladišče v Domžalah
  V naši spletni trgovini Svilea lahko naročite blago iz naše bogate ponudbe. Minimalna količina naročila v spletni trgovini je 0,50 m. Pri naročilu 6 metrov istega blaga se vam ob prejemu računa (plačilo po povzetju) ali pri prejemu predračuna (plačilo po predračunu) obračuna 10% popust na količino. Za naročila nad 50 € je dostava brezplačna.  Vsa naročila oddana do 14 h in plačilo ob prevzemu se oddajo dostavni službi še isti dan. Naročila in plačilo po predračunu se odda, ko je poravnan predračun. Na email lahko tudi pošljete dokazilo o plačilu predračuna in gre naročilo naprej. 
  V našem veleprodajnem skladišču je tudi možen nakup metrskega blaga. Načeloma večje količine a tudi, če so manjše ni težav. V skladišču je gotovinsko poslovanje. Nakupljeno blago lahko takoj odpeljete ali pa se vam ga pošlje. Za nakup nad 200 € je poštnina brezplačna. Cene v veleprodajnem skladišču so nižje pri nakupu 6 metrov istega blaga (po desenu, vzorcu). Za nakup večjih količin  ni potrebno imeti s.p.  d.o.o. itd. Če se ukvarjate s šiviljstvom, imate trgovino z metrskim blagom, ste modni oblikovalec...potem vam priporočam obisk našega skladišča na Obrtniški 10/b v Domžalah, saj tukaj je res velika količina blaga in se najde za vsakega nekaj 
Delovni čas v skladišču je od ponedeljka do petka od 8:00 do 16:00, sobota, nedelja, prazniki zaprto. Razumemo, da je današnji tempo življenja zelo hiter in včasih zmanjka časa v dopoldanskem času zato se lahko po predhodnem dogovoru dobimo v skladišču tudi v soboto. 
Kontaktna številka skladišča: 01-721-00-65

  Naša maloprodajna trgovina se nahaja v Tuš centru Domžale v 1 nadstropju. 
 Trgovina

 V trgovini je prav tako velika izbira našega metrskega blaga od jerseya, platna, modnih tkanin, metrskega blaga za posteljnino, dekorativnega lažjega blaga, flisa, do dekorativnega težjega blaga...res velik in pester izbor metraže. Poleg tega imamo tudi veliko pozamenterije od sukancev, zadrg, gumbov, obrobnih trakov, elastik, volne itd. Naše prodajalke so vam vedno pripravljene pomagati z nasveti, predlogi in idejami.
Delovni čas trgovine: od ponedeljka do petka od 8:00 do 20:00 sobota od 8:00 do 17:00 nedelje in prazniki zaprto. V trgovini naše lutke oblečemo v različne vzorce, da si vse naše stranke lažje predstavljajo kako je videti blago kot izdelek.