Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.
OUTLET | AKCIJA

Možnosti plačila

Spletna trgovina omogoča naslednje načine plačila:

  • gotovino ob prevzemu blaga*,
  • nakazilom na račun upravitelja Svilea, d.o.o. (po ponudbi/predračunu),

* Pri posameznih naročilih si pridržujemo pravico do zahtevka po plačilu z nakazilom na račun upravitelja Svilea, d.o.o. (po ponudbi/predračunu).

V primeru plačila z gotovino (po povzetju/odkupnina) boste odkupnino poravnali dostavnemu uslužbencu.
V paketu bo priložen račun.


V primeru nakazila na TRR boste po elektronski pošti prejeli predračun - z zamikom, ko bo vaše naročilo pregledano in potrjeno. Predračun je treba poravnati v 3 delovnih dneh od prejema predračuna, v nasprotnem primeru se naročilo stornira. Ko bo predračun v celoti poravnan, boste prejeli naročeno blago. Če bo predračun plačan delno, ostane blago do nadaljnega v lasti upravitelja Svilea, d.o.o..

Cene

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

Ponudnik kupcu izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov na računu in o morebitnih napakah obvestiti prodajalca v osmih dneh od prejema. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.