O dostavi - SVILEA - metrsko blago

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.
OUTLET | AKCIJA ŠIVILJSKI TEČAJI
O dostavi

Spletna trgovina sprejema naročila 24 ur na dan. Vsa naročila prejeta od ponedeljka do petka do 12h bodo realizirana še isti dan. Naročila prejeta po 12h bodo realizirana naslednji delovni dan. Naročila prejeta ob sobotah, nedeljah in praznikih bodo realizirana prvi delovni dan. V primeru, da izdelka v času naročanja ni več na zalogi, se rok dobave podaljša skladno z rokom dobave blaga iz strani proizvajalca. V primeru, da izdelka ni več moč naročiti, vas bomo o tem obvestili in izdelek brisali iz vašega naročila.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je GLS, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije. Dostava se izvrši na vaš naslov, ki ste ga navedli v naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni na navedenem naslovu, vam bo dostavljalec pustil obvestilo.

Stroški dostave

Dostava je za vsa naročila nad 50,00 € brezplačna, stroški dostave pri naročilih manjših od 50,00 € pa znašajo 3,50 € in so enotni za celo Slovenijo.
V primeru plačila po povzetju se strošek dostave poveča za dodatnih 1,10 €.
S 1.4.2019 je Petrol v vseh svojih poslovalnicah prejemnikom GLS paketov pričel dodatno zaračunavati storitev vročanja paketa kupcu (0,45 €) in storitev obdelava odkupnine (1,05 €).
Za vročitev paketa brez odkupnine, bo potrošnik plačal 0,45 €, za vročitev paketa z odkupnino pa 1,05 €. Znesek velja za vsak posamezni vročeni paket. 

Osebni prevzem

Izdelke, naročene v spletni trgovini, lahko prevzamete tudi osebno v naši trgovini. Zaradi ukrepa zaprtja trgovin, ni možen osebni prevzem v trgovini temveč v skladišču. Nahajamo se na Obrtniška 10 /b 1230 Domžale.
Ko je naročeno blago pripravljeno za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte.