Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.
OUTLET | AKCIJA

O dostavi

Spletna trgovina sprejema naročila 24 ur na dan.
Rok dostave blaga je od 1 do 3 delovne dni od prejema plačila oziroma 1 do 3 delovne dni za naročila po povzetju.
V primeru, da izdelka v času naročanja ni več na zalogi, se rok dostave podaljša skladno z rokom dobave blaga iz strani proizvajalca. V primeru, da izdelka ni več mogoče naročiti, vas bomo o tem obvestili in izdelek brisali iz vašega naročila.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je GLS, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije. Dostava se izvrši na vaš naslov, ki ste ga navedli v naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni na navedenem naslovu, vam bo dostavljalec pustil obvestilo.

Stroški dostave

Dostava je za vsa naročila nad 50,00 € brezplačna, stroški dostave pri naročilih manjših od 50,00 € pa znašajo 3,90 € in so enotni za celo Slovenijo.
V primeru plačila po povzetju se strošek dostave poveča za dodatnih 1,10 €, ki znaša potem 5,00 €.
S 1.4.2019 je Petrol v vseh svojih poslovalnicah prejemnikom GLS paketov pričel dodatno zaračunavati storitev vročanja paketa kupcu (0,45 €) in storitev obdelava odkupnine (1,05 €).
Za vročitev paketa brez odkupnine, bo potrošnik plačal 0,45 €, za vročitev paketa z odkupnino pa 1,05 €. Znesek velja za vsak posamezni vročeni paket. 

Osebni prevzem

Izdelke, naročene v spletni trgovini, lahko prevzamete tudi osebno v naši trgovini
Ko je naročeno blago pripravljeno za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte.