Tečaji šivanja - SVILEA - metrsko blago

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.
OUTLET | AKCIJA ŠIVILJSKI TEČAJI
Tečaji šivanja
TERMINI ZAČETNIH IN NADALJEVALNIH TEČAJEV

NOVEMBER

ZAČETNI (popoldanski) 22 URNI TEČAJ ŠIVANJA CENA: 140 €
sreda 20.11. od 16.30 do 20.50
sreda 27.11. od 16.30 do 20.50
sreda 4.12. od 16.30 do 20.50
sreda 11.12. od 16.30 do 20.50
sreda 18.12. od 16.30 do 20.50

Kje poteka tečaj?
Tečaj poteka v Tuš centru Domžale, Mestni trg 1 prvo nadstropje. Poleg centra je na voljo veliko brezplačno parkirišče. V neposredni bližini šivalnice je tudi naša dobro založena trgovina.
Za koga je tečaj primeren?
Tečaj je primeren za vse, ki se želite naučiti šivati. 
Kako poteka tečaj?
Tečaj poteka v skupini 4 do 7 udeležencev. Imeli bomo 5 srečanj po 4.20 ure. Vsak izdeluje izdelke po svoji želji. Lahko se učite šivati oblačila za odrasle ali otroke. Tako se posvetimo vsakemu individualno z razlago in nasveti. Tako tudi ostale udeleženke dobijo ideje za nove projekte, pridobijo nova znanja, ki jim bodo kasneje prišla prav. Na tečaju se boste naučili krojenja, rezanja blaga, šivanja. Izdelovanja aplikacij, šivali bomo zadrge, odšli v trgovino, kjer vam bomo pokazali različne vrste blaga in razložili njihov namen uporabe. Spoznali boste različne šivalne stroje in jih vse lahko preizkusili. 
Prvo srečanje: nekaj teorije o šivanju, predstavitev pripomočkov, ki vam bodo olajšali delo. Lotili se bomo krojenja vaših prvih oblačil. 
Drugo srečanje: nadaljujemo z delom in pričnemo že s šivanje. Dokončamo izdelke in že izdelujemo nove kroje za nova oblačila.
Tretje srečanje: vzeli si bomo malo časa in očistili in namazali en šivalni stroj. Tudi za stroje je potrebno pravilno skrbeti. Nadaljujemo z izdelavo vaših oblačil.
Četrto srečanje: pričakale vas bodo zadrge, največji strah velike večine začetnic. Všili bomo zadrgo. Ko boste prišili vzorčno zadrgo, nadaljujete s šivanjem vaših izdelkov. 
Peto srečanje: dokončujemo vse izdelke saj želimo, da so vsi izdelki lepo končani. Naredimo še aplikacijo.
Po končanem tečaju?
Imeli boste nova znanja šivanja. Strah pred zadrgami bo premagan. Znali boste izdelati aplikacijo. Znali boste poskrbeti za svoj šivalni stroj, ga sčistiti in namazati. 
Dodatni bonus?
Ves čas tečaja imate 20 % popusta na metrsko blago v naši trgovini. Vsi, ki ste naše tečaje že obiskovali imate 10 % popusta na tečaj. Ne zaračunavamo dodatno uporabo naših šivalnih strojev. Pri nas lahko tudi kupite šivalni stroj. Po tečaju vam še naprej brezplačno ostanemo na razpolago za dodatna vprašanja in nasvete.
Cena 22 urnega popoldanskega tečaja šivanja: 140 €
Za prijave in vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na:
tel. 041-566-642
email. svilea.tecaji@gmail.comNADALJEVALNI (dopoldanski) 25 URNI TEČAJ ŠIVANJA CENA: 150 € (vpis poteka)
ponedeljek 18.11. od 8.30 do 13.30
ponedeljek 25.11. od 8.30 do 13.30
ponedeljek 2.12. od 8.30 do 13.30
ponedeljek 9.12. od 8.30 do 13.30
ponedeljek 16.12. od 8.30 do 13.30

NADALJEVALNI (popoldanski) 22 URNI TEČAJ ŠIVANJA CENA: 140 €  (vpis poteka)
ponedeljek 18.11. od 16.30 do 20.50
ponedeljek 25.11. od 16.30 do 20.50
ponedeljek 2.12. od 16.30 do 20.50
ponedeljek 9.12. od 16.30 do 20.50
ponedeljek 16.12. od 16.30 do 20.50

Kje poteka tečaj?
Tečaj poteka v Tuš centru Domžale, Mestni trg 1 prvo nadstropje. Poleg centra je na voljo veliko brezplačno parkirišče. V neposredni bližini šivalnice je tudi naša dobro založena trgovina. 
Za koga je tečaj primeren?
Tečaj je primeren za vse, ki že znate šivati in si želite svoje znanje nadgraditi in izpopolniti. Ali pa vam določene stvari pri šivanju delajo težave in jih ne znate rešiti. Posledično vaši izdelki niso taki, kot si želite.
Kako poteka tečaj?
Tečaj poteka v skupini do 7 udeležencev. V dopoldanskem času 5 x 5 ur ali v popoldanskem času 5 x 4.20 ure. Vsaka udeleženka izdeluje izdelke po svoji izbiri. Če želite lahko šivate samo za odrasle ali samo za otroke?
Tako ostale dobijo še kakšne ideje za svoj novi projekt, se naučijo še kaj drugega, kar jim bo kasneje prišlo prav. Prisluhnemo željam udeleženk in jih vodimo skozi vse postopke. Lotili so bomo šivanja zadrg in aplikacij.
Okrasnih in pokrivnih šivov. Izdelke bomo nadgradili, jih polepšali. Zadrge običajno delajo veliki večini težave. Premagali jih bomo in postale vam bodo v veselje. Izdelali bomo tudi okrasno zadrgo.
Poseben poudarek bomo dale našim izdelkom, da bodo res popolni. Da bodo stičišča lepa, da se bodo šivi ujemali. Poznamo zelo veliko različnih žepov, ki nam vedno pridejo prav. Lotili se bomo izdelave različnih tipov žepov.
Vsi kroji, ki jih izdelate na tečaju so po tečaju vaši. Vzdušje med tečajem je vedno sproščeno in prijetno. Med delom je tudi smeh in klepet. Med tečajem vam postrežemo z kavo, čajem, vročo čokolado...
Kaj potrebujete s seboj?
Blago za svoje izdelke, idejo kaj bi delali. Lahko prinesete svoj kroj. Kar nekaj krojev imamo tudi mi v revijah in Burda kroje. Priporočljivo je imeti tudi škarje, meter, kopirni papir... Vse imamo tudi mi v naši šivalnici. 
Pri nas imamo na razpolago različne vrste šivalnih strojev Janome in Elno. S seboj lahko prinesete tudi svojega.
Po končanem tečaju?
Tečaj boste zaključile z novimi znanji. Novimi izdelki. Novimi kroji. Strah pred zadrgami bo premagan. Vaši žepi na oblačilih bodo popolni.
Dodatni bonus?
Ves čas tečaja imate 20 % popusta na metrsko blago v naši trgovini. Vsi, ki ste naše tečaje že obiskovali imate 10 % popusta na tečaj. Ne zaračunavamo dodatno uporabo naših šivalnih strojev. Po tečaju vam še naprej brezplačno ostanemo na razpolago za dodatna vprašanja in nasvete. 

Cena 25 urnega dopoldanskega tečaja šivanja: 150 €
Cena 22 urnega popoldanskega tečaja šivanja: 140 €

Za prijave in vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na:
tel. 041-566-642
email. svilea.tecaji@gmail.com
  SPLOŠNI POGOJI O NAŠIH TEČAJIH

- S prijavo na tečaj udeleženec tečaja potrjuje, da je seznanjen in se strinja s splošnimi pogoji naših tečajev.
- Naši tečaji potekajo v Tuš center Domžale, Mestni trg 1. nadstropje
- Tečaji so razpisani v celih urah.
- V roku 4 delovnih dni od prijave je potrebno plačilo akontacije v višini 30 €. S plačilom akontacije si zagotovite mesto na tečaju. Preostanek tečaja se plača ob pričetku tečaja.
   Ob predhodnem dogovoru je preostanek možno plačati v dveh obrokih.
   Akontacijo lahko poravnate v naši trgovini ali po predračunu, katerega vam pošljemo na vaš email.
- V primeru vaše odpovedi Vam akontacije ne vrnemo.
  V kolikor je odpoved več kot 7 dni pred pričetkom tečaja vam omogočimo možnost vpisa na drug termin. Prijava je v tem primeru prenosljiva tudi na drugo osebo.
  V kolikor pa je odpoved 7 dni ali manj pred pričetkom tečaja pa se Vam vplačana akontacija ne upošteva pri vpisu na drug termin.   
- Šivanja se brezplačno učite na naših šivalnih strojih (ni dodatnega doplačila za uporabo stroja)
- Vsi udeleženci imajo ves čas trajanja tečaja 20 % popusta na metrsko blago. Tudi če ga ne uporabljate na tečaju.
- Tečaj poteka v skupini 5 - 7 oseb.
- Pridružujemo si pravico, da v primeru premajhnega vpisa tečaj prestavimo na kasnejši termin ali ga odpovemo. Tečaj lahko odpovemo ali prestavimo zaradi višje sile primer: bolezni mentorja...V primeru, da tečaj odpovemo vam vrnemo akontacijo.
- Nobeni popusti tečajev se med seboj ne seštevajo.
- Tečajnik/ca se tečaja udeleži na lastno odgovornost. V primeru poškodbe sebe ali drugih udeležencev tečaja nosi odškodninsko odgovornost sam. Prav tako nosi odškodninsko odgovornost v primeru, da v šivalnici povzroči škodo na stvareh
   v lasti Svilea,d.o.o., Mengeš (npr. na šivalnih strojih ali drugi opremi).
- Vse vsebine (pisne in slikovne), ki so objavljene na spletnih straneh podjetja Svilea, d.o.o., Mengeš, so zaščiteno avtorsko delo podjetja Svilea, d.o.o., Mengeš skladno z določbami Zakona o avtorski in sorodnih pravicah.
  Prepovedana je reprodukcija, distribucija, spreminjanje, javno prikazovanje in predvajanje ter ostale oblike izkoriščanja avtorskega dela brez izrecnega pisnega soglasja podjetja Svilea, d.o.o., Mengeš.
- Z vašim dovoljenjem med tečajem naredimo fotografije in jih objavimo na naši FB strani, naši spletni strani in na našem Instagramu. Kadarkoli nas lahko pokličete na tel. 0415-566-642 ali nam pišete na epošto: svilea.tecaji@gmail.com in zahtevate izbris vaše                fotografije ali fotografije vašega otroka. 
-Varovanje osebnih podatkov
- Zaradi same izvedbe tečajev šivanja,enodnevnih delavnic,pošiljanje predračunov za plačilo akontacije in tečajev šivanja moramo od vas pridobiti osebne podatke (ime, priimek, naslov, telefonsko številko in epoštni naslov).
  V podjetju Svilea, d.o.o., Mengeš bomo vse vaše osebne podatke skrbno varovali. Več o varstvu osebnih podatkov si preberite na naši strani pod zavihkom varovanje podatkov   https://www.svilea.si/info/3/varstvo-osebnih-podatkov