Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.
OUTLET | AKCIJA ŠIVILJSKI TEČAJI
Tečaji šivanja


   
Tečaj šivanja  Delavnica izdelava nahrbtnika


TERMINI TEČAJEV

     SEPTEMBER 
         
1.  20 in 23 urni tečaj šivanja
     Dopoldanski 20 urni tečaj od 2.10 do 16.10. (3x5 celih ur) Potekal bo 1x na teden ob torkih od 8.00 do 13.00 ali od 9.00 do 14.00
     Popoldanski 23 urni tečaj od 25.9. do 16.10. (4x 4.20 ur) potekal bo 1x na teden ob torkih od 16.30 do 20.50.
     Tečaj je namenjen začetnicam, ki se želijo naučiti šivati ali samo preizkusiti ali je šivanje primerno za njih. 
      Na tečaju boste spoznali šivalni stroj, različne vrste blaga, njihovo namembnost uporabe, prerisovali boste kroje, izrezali blago in se naučili postopke šivanja. 
      Na začetnem tečaju se lahko tudi lotimo prerisovanja kroja vašega že obstoječega oblačila in si naredili novo oblačilo.

      Cena 20 urnega tečaja dopoldan: 80 € (3x5 celih ur) Vpisujemo
      Cena 23 urnega tečaja popoldan: 92 € (4x4.20 ur) Vpisujemo
   Za vse dodatne informacije in prijave smo vam na voljo na:
   tel. 041-566-642 Mirjana
   email: svilea.tecaji@gmail.com

     OKTOBER

 
1. Sobotni otroški tečaj šivanja  20 šolskih ur (15 celih ur)
    od 6.10. do 20.10.
    Tečaj bo potekal ob sobotah (6.10., 13.10., in 20.10.) od 9.00 do 14.00
     Otroci bodo izdelali svoje prve pajkice, majico in nahrbtnik iz jeansa ali dekorativnega blaga. 
     V skupini bo od 3 do maksimalno 5 otrok. V času tečaja si bomo vzeli odmor. 
     V ceno tečaja ni všteto blago. Tega si lahko kupite v naši trgovini. 
     Cena 20 urnega otroškega sobotnega tečaja: 80 €. Vpisujemo

2. Sobotni tečaj šivanja za odrasle 20 šolskih ur (3x5 celih ur)
    Tečaj se prične v soboto 6.10. od 15.00 do 20.00 in bo potekal 6.10., 13.10. in 20.10. 
    Namenjen je odraslim, ki se želijo naučiti šivati, se preizkusiti ali jim šivanje sploh leži, ali svoje znanje nadgraditi. Tečaj bo potekal v skupini od 4 do 6 tečajnic, seveda se nam lahko pridružite tudi fantje.
    Na tečaju boste spoznali različne materiale, njihovo namembnost uporabe, prerisovali kroje in naredili svoje nove kreacije. Nekaj krojev imamo mi, v naši trgovini imamo Burda katalog krojev in si izberete tistega, ki vam je všeč. 
    Kroji za začetnice so označeni z velikim Z. V trgovini si lahko tudi kupite ves potrebni material za šiviljski tečaj. S seboj lahko prinesete svoj šivalni stroj, se učite na njemu in ga tako bolje spoznate. Če svojega stroja nimate lahko BREZPLAČNO uporabljate
    naše Janome šivalne stroje. Imamo mehanske, elektronske in overlock stroje. Stroj lahko pri nas tudi naročite in kupite.
    Cena 20 urnega tečaja: 80 € Vpisujemo

   V sklopu vseh tečajev imate možnost enkratnega obiska tečaja šivanja po predhodnem dogovoru z organizatorko tečajev. Cena enega obiska tečaja je 30 €.

   Za vse dodatne informacije in prijave smo vam na voljo na:
   tel. 041-566-642 Mirjana
   email: svilea.tecaji@gmail.com

   Na začetnih tečajih šivanja boste spoznali različne šivalne stroje, mehanske, elektronske, overlock. Spoznali različne vrste metrskega blaga, njihovo namembnost.
   Naučili se boste prerisovanja krojev in kako iz obstoječih oblačil priti do kroja. Izrezali boste blago po kroju in se naučili šivanja. Spoznali boste različne tehnike šivanja, za kakšen material je potreben kakšen šiv.
   Izdelali si boste svoja prva oblačila, kot so majice, oblekce, kapucarje itd. Izdelali manj zahtevna oblačila zase ali vaše bližnje. Vsaka si sama izbere, kaj bi rada naredila, se naučila. Skozi vse postopke vas bo vodilo naše prijazno osebje.
   Na tečaj lahko prinesete svoj šivalni stroj in se šivanja učite na njem. Tako ga boste bolje spoznali in delo doma vam bo lažje. Če pa šivalnega stroja še nimate se šivanja lahko naučite na naših šivalnih strojih (BREZPLAČNO).
    Vse šivalne stroje Janome, ki jih imamo na razpolago lahko pri nas tudi naročite in kupite. Ob nakupu stroja pri nas si pridobite tudi darilni bon katerega unovčite za tečaj šivanja.
    V naši "Ustvarjalnici" imamo na voljo kar nekaj krojev in revij s kroji, katere lahko uporabljate v času tečajev.  V naši trgovini imamo Burdin katalog krojev in si kroje, ki so vam všeč naročite in tudi kupite.
    Potrudili se bomo, da jih boste do naslednjega termina tečaja dobili. V naši trgovini si lahko tudi kupite ves ostali potrebni material in pribor za šivanje in krojenje. 
    Ob pričetku tečaja vse udeleženke in udeleženci prejmejo tudi kupon za 20 % popust pri nakupu metrskega blaga.  
    Nudimo možnost obročnega plačila tečaja. Se pravi akontacija v višini 30 € in potem še 2x po 55€. Začetni tečaji potekajo v skupini od 4 do 6 oseb.
    Če ste se že udeležili katerega od naših predhodnih tečajev in se ponovno upišete v tečaj vam nudimo 10 % popusta na ceno celotnega tečaja. 
   

    Svojim bližnjim ali prijateljem lahko pri nas kupite darilni bon za tečaj šivanja. Izdelali ga bomo po vaših željah. V primeru, da na kateri koli tečaj prijavite sebe in še eno osebo (sestro, prijateljico...) vam kot prvi osebi priznamo 10 % popusta na vaš tečaj.
     Pridružujemo si pravico, da v primeru premajhnega vpisa tečaj prestavimo na kasnejši termin ali ga odpovemo. V tem primeru vam vrnemo akontacijo.
     V primeru neudeležbe katerega od terminov tečaja nismo dolžni vrniti denarja. Potrudimo pa se vam zagotoviti novi termin.
     Vsi naši tečaji in enodnevne delavnice potekajo v blagovnici Tuš center Domžale v prvem nadstropju, v bližini naše trgovine z metrskim blagom in pozamenterijo. Za blagovnico je na voljo veliko brezplačno parkirišče. 

     Šiviljske tečaje za skupine (npr. vrtce, zavode, šole) lahko izvedemo tudi na vaši lokaciji v širši okolici Domžal. 
  Za vse dodatne informacije in prijave smo vam na voljo na:
  tel. 041-566-642 Mirjana
  email: svilea.tecaji@gmail.com

  Veselimo se ustvarjanja z vami.

  Utrinke iz naših preteklih tečajev si lahko pogledate na naši FB strani: https://www.facebook.com/svillea/?ref=bookmarks 
          Otroški tečaj šivanja