Tečaji šivanja - SVILEA - metrsko blago

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.
OUTLET | AKCIJA ŠIVILJSKI TEČAJI
Tečaji šivanja
POLETNI OTROŠKI IN ODRASLI 20 URNI TEČAJI KROJENJA IN ŠIVANJA 

Otroški termin 1

6.7.2020 - 9.7.2020 od 9.00 do 14.00 (POLNO)

Otroški termin 2
13.7.2020 - 16.7.2020 od 9.00 do 14.00 (prosto 1 mesto)

Otroški termin 3
20.7.2020 - 23.7.2020 od 9.00 do 14.00 (prosta 3 mesta)

Otroški termin 4
27.7.2020 - 30.7.2020 od 9.00 do 14.00 (prosta 2 mesta)

Otroški termin 5
3.8.2020 - 6.8.2020 od 9.00 do 14.00 (prosta 2 mesta)

Otroški termin 6
10.8.2020 - 13.8.2020 od 9.00 do 14.00 (prosta 3 mesta) 

Otroški termin 7 
24.8.2020 - 27.8.2020 od 9.00 do 14.00 (prosta 4 mesta)

Odrasli termin 1
24.8.2020 - 27.8.2020 od 15.30 do 20.30 (prostia 2 mesta)


OTROŠKI 20 URNI TEČAJ ŠIVANJA
Kje poteka tečaj šivanja? 
Tečaj šivanja poteka v Tuš centru Domžale, Mestni trg 1 (bivši Vele) 2. nadstropje.
Za koga je tečaj primeren?
Tečaj je primeren za otroke stare 10 let in več. Seveda pa vzamemo tudi malo mlajše. Tečaja šivanja se lahko udeležijo tudi tisti otroci, ki so naše tečaje že obiskovali.
Kaj se bodo otroci naučili na tečaju šivanja?
Na tečaju šivanja se bodo otroci naučili prerisovanja krojev po svoji velikosti, krojenja blaga, napeljevanja šivalnega stroja in šivanja s šivalnim strojem.
Kaj si bodo otroci izdelali na tečaju?

- Otroci, ki še niso obiskovali našega tečaja šivanja si bodo izdelali majico, pajkice iz jerseya in nahrbtnik iz jeansa ali dekorativnega blaga. V primeru, da nam še ostane čas, pa si izdelajo toaletno torbico z zadrgo.
- Otroci, ki so naše tečaje šivanja že obiskovali si bodo izdelali hoody (kapucar) in nahrbtnik iz umetnega usnja s podlogo in žepom. V primeru, da bi bila izdelka predčasno končana pa se bomo dogovorili, kaj bi si otrok še želel šivati.
Kako poteka tečaj?
Tečaj poteka v skupini do maksimalno 5 otrok. Otroci si narišejo kroje in jih izrežejo. Po kroju skrojijo blago in si zašijejo svoja oblačila.
Med tečajem si vzamemo odmor za sladoled, malico. Ves čas tečaja je na voljo voda, sok in kakšni prigrizki.
Kaj potrebuje otrok s seboj?
Otroci s seboj prinesejo oprano blago za svoje izdelke. V primeru, da imate doma šivalni stroj ga prav tako lahko prinesete s seboj. Šivalni stroj ni potrebno vsak dan nositi, shranite ga lahko v šivalnici do konca tečaja. 
V primeru, da imate doma škarje za blago, meter... jih prav tako lahko prinesejo s seboj. Ostale stvari za šivanje imamo mi. 
Po končanem tečaju?
Otroci imajo narejena oblačila, ostanejo jim kroji, ki so si jih izdelali. Imeli bodo nova znanja šivanja. V primeru, da bi otrok šival še doma, smo vam brezplačno na voljo za pomoč in nasvete.
Kaj je všteto v ceno tečaja?
V ceno tečaja šivanja je všteto vodenje, uporaba naših šivalnih strojev, kroji, uporaba naših pripomočkov za krojenje in šivanje, sladoled, sok, prigrizki.
Dodatni bonus
Ves čas tečaja imate 20 % popusta na vse metrsko blago, tudi na blago, ki ga otroci ne uporablajo za svoje izdelke. Otroci, ki so naše tečaje že obiskovali imajo 10 % popusta na ceno tečaja. Prav tako imajo 10 % popust na tečaj otroci iz iste družine.
Popusti se med sabo ne seštevajo. 
Cena 20 urnega tečaja je 130 €.
Za prijave in vse dodatne informacije smo vam na voljo na:
Tel.: 041-566-642
Epošta: svilea.tecaji@gmail.com


ODRASLI 20 URNI TEČAJ ŠIVANJA MEŠANA SKUPINA
24.8.2020 - 27.8.2020 od 15.30 do 20.30


Kje poteka tečaj?
Tečaj šivanja poteka v Tuš centru Domžale, (bivši Vele) 2. nadstropje.
Za koga je tečaj šivanja primeren?
Tečaj šivanja in krojenja je primeren za začetnice, ki se želite naučiti osnove šivanja in tudi za tiste, ki že šivate in si želite svoje znanje nadgraditi.
Kako poteka tečaj šivanja?
Tečaj šivanja in krojenja poteka v skupini do 7 odraslih. Vsaka udeleženka/udeleženec izdeluje izdelke po svoji želji. Skozi vse postopke vas vodi mentorica. 
Glede na to, da vsaka udeleženka izdeluje izdelke po svoji želji, se vsaki posebej posvetimo z razlago, navodili in nasveti. Med tečajem vam postrežemo kavico, kapučino, čaj...
Z vsako posameznico se ob pričetku tečaja pogovorimo o njenih željah in izdelkih.
Kaj potrebujete s seboj?
S seboj na tečaju potrebujete blago za vaše izdelke, šivalni pribor in dobro voljo. V primeru, da nimate šivalnega stroja lahko brezplano uporabljate naše šivalne stroje.
Na voljo imamo veliko revij s kroji za otroke in odrasle ter veliko drugih krojev, ki so vam prav tako na voljo brezplačno. 
Po končanem tečaju?
Tečaj boste zaključili z novim znanjem šivanja, spoznali boste osnove šivanja, zadrge vam ne bodo več delale težav, vaše izdelke boste znale nadgraditi. Vsi kroji, ki jih na tečaju prerišete so po končanem tečaju vaši.
Še naprej smo vam brezplačno na voljo za pomoč pri šivanju. 
Dodatni bonus: ves čas tečaja imate 20 % popust na vse metrsko blago v naši trgovini. Popust velja tudi za blago, ki ga ne uporabljate na tečaju šivanja. Tečajnice, ki ste naše tečaje že obiskovale imate na tečaj 10 % popusta. 
Kaj je všteto v ceno tečaja šivanja?
V ceno je všteto vodenje, kroji, revije, kroji v PDF-ju, uporaba šivalnih strojev in pripomočkov, kava, čaj, prigrizek.
Cena 20 urnega tečaja šivanja je 140 €.
Za prijave in vse dodatne informacije smo vam na voljo na:
Tel.št.: 041-566-642
Epošta: svilea.tecaji@gmail.com  SPLOŠNI POGOJI O NAŠIH TEČAJIH

- S prijavo na tečaj udeleženec tečaja potrjuje, da je seznanjen in se strinja s splošnimi pogoji naših tečajev.
- Naši tečaji potekajo v Tuš centru Domžale, Mestni trg 2. nadstropje.
- Tečaji so razpisani v celih urah.
- V roku 4-ih delovnih dni od prijave je potrebno plačilo akontacije v višini 30 €. S plačilom akontacije si zagotovite mesto na tečaju.
   Preostanek tečaja se plača ob pričetku tečaja. Ob predhodnem dogovoru je preostanek možno plačati v dveh obrokih.
   Akontacijo lahko poravnate v naši trgovini ali po predračunu, katerega vam pošljemo na vaš email.
- V primeru vaše odpovedi Vam akontacije ne vrnemo.
  V kolikor je odpoved več kot 7 dni pred pričetkom tečaja vam omogočimo možnost vpisa na drug termin. Prijava je v tem primeru prenosljiva tudi na drugo osebo.
  V kolikor pa je odpoved 7 dni ali manj pred pričetkom tečaja pa se Vam vplačana akontacija ne upošteva pri vpisu na drug termin.   
- Šivanja se brezplačno učite na naših šivalnih strojih (ni dodatnega doplačila za uporabo stroja)
- Vsi udeleženci imajo ves čas trajanja tečaja 20 % popusta na metrsko blago. Tudi če ga ne uporabljate na tečaju.
- Tečaj poteka v skupini 5 - 7 oseb.
- Pridružujemo si pravico, da v primeru premajhnega vpisa tečaj prestavimo na kasnejši termin ali ga odpovemo. Tečaj lahko odpovemo ali prestavimo zaradi višje sile npr. bolezni mentorja... V primeru, da tečaj odpovemo Vam vrnemo akontacijo.
- Nobeni popusti tečajev se med seboj ne seštevajo.
- Tečajnik/ca se tečaja udeleži na lastno odgovornost. V primeru poškodbe sebe ali drugih udeležencev tečaja nosi odškodninsko odgovornost sam. Prav tako nosi odškodninsko odgovornost v primeru, da v šivalnici povzroči škodo na stvareh
   v lasti Svilea,d.o.o., Mengeš (npr. na šivalnih strojih ali drugi opremi).
- Vse vsebine (pisne in slikovne), ki so objavljene na spletnih straneh podjetja Svilea, d.o.o., Mengeš, so zaščiteno avtorsko delo podjetja Svilea, d.o.o., Mengeš skladno z določbami Zakona o avtorski in sorodnih pravicah.
  Prepovedana je reprodukcija, distribucija, spreminjanje, javno prikazovanje in predvajanje ter ostale oblike izkoriščanja avtorskega dela brez izrecnega pisnega soglasja podjetja Svilea, d.o.o., Mengeš.
- Z vašim dovoljenjem med tečajem naredimo fotografije in jih objavimo na naši FB strani, naši spletni strani in na našem Instagramu. Kadarkoli nas lahko pokličete na tel. 0415-566-642 ali nam pišete na epošto: svilea.tecaji@gmail.com in zahtevate izbris vaše fotografije ali fotografije vašega otroka. 
- Darilne bone za nakup metrskega blaga in darilne bone za tečaje šivanja je potrebno vnovčiti v roku 6 mesecev od dneva nakupa.
- Varovanje osebnih podatkov
- Zaradi same izvedbe tečajev šivanja,enodnevnih delavnic,pošiljanje predračunov za plačilo akontacije in tečajev šivanja moramo od vas pridobiti osebne podatke (ime, priimek, naslov, telefonsko številko in epoštni naslov).
  V podjetju Svilea, d.o.o., Mengeš bomo vse vaše osebne podatke skrbno varovali. Več o varstvu osebnih podatkov si preberite na naši strani pod zavihkom varovanje podatkov   www.svilea.si/...